Så här funkar det, och några vanliga frågor

Vanliga frågor

1. Välj en fikabox som du vill skicka i fikaboxmenyn.

2. I vissa boxar kan du välja, kaffe, te och olika kakor.

3. Skriv din hälsning i rutan på produktsidan.

4. *Valfritt* Om boxen ska öppnas en speciell dag, skriv datum så skriver vi det utanpå.

5. I kassan skriver du in namn och adress till personen som ska få gåvan. Du kan göra en anteckning om vi ska vänta med att skicka ut fikaboxen.

6. I nästa steg betalar du.

7. Fikadags!

Skriv precis vad du vill men kom ihåg att skriva under med ditt namn. Exempelvis; "Hej syrran, tyvärr kunde jag inte vara med och fira din födelsedag. Här får du en fikastund så får vi ta en fika på stan nästa gång jag besöker dig, Kram Alice"

Vi bakar kontinuerligt på vårt bageri, vi skickar bara nygjorda kakor. Hållbarheten är i alla fall 3 veckor från beställning. Så du kan ta en riktigt lång fika! 

Självklart kan du det, vi får flera stora fikabeställningar. Om du vill skicka till 4-5 personer är det enklast att göra separata köp för varje fikabox/leveransadress. Vill du beställa fler än så? Kika in på fliken företagsbeställningar eller maila oss på hej@skickafika.se så tar vi det därifrån. 

Våra fikaboxar skickas som varubrev med Postnord, då ska fikaboxen alltid lämnas i brevlådan eller utanför dörren. I undantagsfall händer det dock att varubreven kommer till ombud. Vi skickar till hela Sverige. Eftersom Postnord oftast delar ut varannan dag kan vi inte garantera exakta datum. 

Vi vet att det är viktigt med innehållsförteckningen, läs mer om innehållet här. Förresten så bakar vi allt utan ägg och mjölk. 

Det korta svaret är om 2-3 vardagar. Vi skickar med Postnord, varubrev förstaklass som ska lämnas i brevlådan eller ställas utanför dörren. Ibland hamnar dock våra fikaboxar hos Postnords ombud, så det finns en risk att de inte hamnar i brevlådan eller att det tar mer än 3 dagar att leverera fikaboxen. Förresten, ska fikaboxen till en lägenhet, glöm inte lägenhetsnummer. 

Åhh, tackar som frågar. William fikar helst på en kopp bryggkaffe (utan mjölk) och en liten kanelbullekaka. Det är så perfekt, en kanelbulle i-en-kaka!! Hanna fikar gärna med en kopp te och en saffransbiscotti. Vad fikar du på?

Super, vi svarar gärna på dina fikafrågor, maila hej@skickafika.se