Företagsbeställningar

Vill ni beställa fika till kontoret eller beställa en fika hem till alla deltagare för Teams/Zoomfikan? Då har du hittat rätt. Här nedan är några av våra kategorier. 

Har du några frågor? Hittar du våra vanligaste frågor här. 
Har du fler frågor, hör av dig till hej@skickafika.se eller till William på telefonnummer 0708 355 436.


Vi älskar fika!

Kul att du vill lära känna oss som bakar och skickar ditt fika lite mer.  Vi som startade skickafika.se heter Hanna Bergström och William Styrlander. Vi har lång erfarenhet av fikaupplevelser och driver sedan 2019 Bruket Kaffebar i Helsingborg. Med tanke på hur mycket kaffe och kakor man äter när man har en egen kaffebar så kan man nog säga att vi är fikaproffs. 

Vi bakar allt Bruket på Bruksgatan 9 i Helsingborg, som 2022 utsågs till Mästasklass enligt White Guide. Här packas alla fikaboxar som ska skickas hem till alla fikaälskare runt om i Sverige.

Hanna har älskat att baka sen... tja, sen alltid. Nu är hon Cookie Mastermind på Bruket och har till och med gett ut en hel bok med kakrecept, Nya Sorters Kakor (Isaberg Förlag, 2018).

William är en riktigt fixare. Så gott som allt du ser på den här hemsidan har han knåpat ihop. Du hittar honom allt som oftast med en kaffekopp i handen och en kaka i andra. Han svarar gärna på dina frågor via mail: hej@skickafika.se eller telefon: 0708-355 436.

Därför startade vi Skickafika.se

Vi tycker att ge bort en fikastund är det bästa sättet att visa uppskattning på. Men att att bjuda en vän, kollega, släkting, sin nya dejt på en fika är enkelt om ni bor i samma stad, men lite svårare om ni inte gör det. Som de fikaälskare vi är gav vi oss attan på att lösa det. Efter att idéen knådats, kavlats och jäst i ett år lanserades skickafika.se under november 2021 med tre fikaboxar, tre riktigt bra fikaboxar. 


Alla är värda en fika! Du är värd en fika.

Se alla våra fikaboxar här.