Hur funkar Företagsfika?

Hej! Vad schysst du är som vill överraska dina medarbetare eller kunder med fikakärlek hem i brevlådan eller beställa fika till kontoret. Vi är fikaproffs och vet att en fikagåva alltid uppskattas av kollegor eller kunder.

Om du vill lägga en beställning över 50 boxar skräddarsyr vi gärna en fikabox som passar just ert företag!

För att komma igång, ladda ner vårt kalkylblad för företagspresenter och fyll sedan i formuläret nedan. Dubbelkolla så att alla adresser stämmer så att vi kan få iväg vårt fika så snart vi bara kan. Överraska dina medarbetare eller kunder med fikakärlek hem i brevlådan!

Vi skickar faktura för ditt köp, eller e-faktura om ni vill ha det.

Har du frågor? Skicka ett mail till hej@skickafika.se eller ring fikaproffset William på 0708-35 54 36.

 

Skicka in din beställning till hej@skickafika.se så återkommer vi med en bekreftelse per mail. 

 

Vi älskar fika!

Kul att du vill lära känna oss som bakar och skickar ditt fika lite mer.  Vi som startade skickafika.se heter Hanna Bergström och William Styrlander. Vi har lång erfarenhet av fikaupplevelser och driver sedan 2019 Bruket Kaffebar i Helsingborg. Med tanke på hur mycket kaffe och kakor man äter när man har en egen kaffebar så kan man nog säga att vi är fikaproffs. 

Vi bakar allt Bruket på Bruksgatan 9 i Helsingborg, som 2022 utsågs till Mästasklass enligt White Guide. Här packas alla fikaboxar som ska skickas hem till alla fikaälskare runt om i Sverige.

Hanna har älskat att baka sen... tja, sen alltid. Nu är hon Cookie Mastermind på Bruket och har till och med gett ut en hel bok med kakrecept, Nya Sorters Kakor (Isaberg Förlag, 2018).

William är en riktigt fixare. Så gott som allt du ser på den här hemsidan har han knåpat ihop. Du hittar honom allt som oftast med en kaffekopp i handen och en kaka i andra. Han svarar gärna på dina frågor via mail: hej@skickafika.se eller telefon: 0708-355 436.

Därför startade vi Skickafika.se

Vi tycker att ge bort en fikastund är det bästa sättet att visa uppskattning på. Men att att bjuda en vän, kollega, släkting, sin nya dejt på en fika är enkelt om ni bor i samma stad, men lite svårare om ni inte gör det. Som de fikaälskare vi är gav vi oss attan på att lösa det. Efter att idéen knådats, kavlats och jäst i ett år lanserades skickafika.se under november 2021 med tre fikaboxar, tre riktigt bra fikaboxar. 


Alla är värda en fika! Du är värd en fika.

Se alla våra fikaboxar här.