Skicka te utan plast | Presenttips till en medveten teälskare

Skicka te, inga konstigheter från skickafika.se

När du letar efter ett presenttips till en medveten teälskare så har vi det perfekta valet för er. Här är en perfekt presenttips till någon som tänker på det lilla extra kring te och på hur tillverkning och hållbarheten kring produkten som de väljer att använda.

Köp våra teboxar här!

Enkelt innehåll, god smak och inga gömda tillsatser. Detta är det du får när du skickar te via skickafika.se.

Vi har valt att köpa in te från TeaPigs, inte bara för den snygga förpackningen utan även för den hållbara och medvetna designen. TeaPigs var det första företaget att få en "Plastic Free-trustmark" utavAPT, ett certifikat som berättar att allt på förpackningen är återvinningsbart. Allt ifrån en FSC certifierad kartong till att hela tepåsen bryta ner på under 12 veckor. Helt fantastiskt gott te som samtidigt är bra för vår planet.

Vi på skickafika.se dricker te, mycket te. Så mycket att vi faktiskt kan skicka te till oss själva. Hedvig gillar grönt te, William gillar svart te och Hanna dricker örtte. Eller, egentligen gillar vi nog allt te som vi kan få tag i. Vi gillar speciellt våra organiska teer som Honeybush & Rooibos och Chamomille och det gör det lite bättre att TeaPigs även är medlemmar i ETP, en ideell organisation som arbetar för att förbättra teets hållbarhet, samt livet för de som jobbar med teet och gårdarna det odlas på.

Teet som vi har i vårt sortiment kommer alltid att variera lite men vi försöker att ha en blandning av olika tesorter för att hitta något som passar alla smaker. Just nu har vi en bra variation av gröna, svarta och örtte i både hela lådor och individuella påsar till båda teboxar så att man alltid får kul och olika te beroende på vilken box ni skickar. Allt te i våra boxar är i alla fall perfekt för att dricka antingen ute i vårsolen eller med en kopp te på kvällen, kanske med en god kaka?