Skicka Veganska presenter

Allt fika på vår hemsida är helt veganskt, bakat utan ägg, smör och mjölk.

Skicka veganska presenter

Allt fika på vår hemsida är helt veganskt, bakat utan ägg, smör och mjölk. Vi på skickafika.se vill att alla ska kunna äta vår fika, därför har vi valt att inte baka med ägg, smör eller mjölk. Vi har bara vegansk fika. 

Just nu har vi dessa veganska kakorna:

Kanelbullekakor, Chokladbollskakor, Konfettikakor, Syltgrottor, Kolsvarta lakritskakor, Tranbärskakor, Kärlekskakor, Chokladbollskakorna och tranbärskakorna är dessutom glutenfria. Är du intresserad av hela innehållsförteckningen? Klicka här!

Vill du smaka några av våra veganska kakor eller skicka veganska kakor till någon annan? Då rekommenderar vi våra kakboxar med fem eller sju sorters kakor.

Vill du skicka veganska presenter hem till dig eller någon annan? Vi älskar överraskningar och fika. Vi tycker att en fikabox är den perfekta presenten om man inte kan träffas på det lokala fiket. Vi skickar fika presenter till hela Sverige med Postnord. I varje fikabox kan du skriva en personlig hälsning som skickas med i paketet. Vem vill du skicka fika till? Kanske en födelsedagsfika? Eller en examenspresent eller bara skicka en tanke till någon?

Innehåll som kan döljas